Idas Mirakel

Underbara matta!

Ni ve de där köpen man blir så nöjd med att man inte kan låta bli att nypa sig i armen för att ni knappt kan tro att de är sanna?!
Haha lite överdrivet kanske när mattan är köpt på Ikea och tusentals kommer ha samma matta men så nöjd blev jag över den.
Tillochmed Alex som annars alltid är emot alla inköp jag gör även om han sen gillar dem sa till mig att kasta mig i bilen för att säkert få en, inga problem sa jag 😉
Mattan är i storlek 200*300 alltså den största och har varit slut i månader i den storleken i hela Sverige.
Så jag har gått och uppdaterat deras lagersaldo på nätet och vips kom det in 15 st i Jönköping i fredags så jag och Collin med moster Melina som bärhjälp tog oss in och knep en av dem och de var slut på ett dygn tror jag.
image

image

image
Mattan är verkligen ljuvlig och andas ”äkta-matta” även om den är en billig kopia.
Någon gång när barnen (ja vi vill ha fler på ena eller andra sättet när jag hunnit jobba några år) är lite äldre så kanske man vågar köpa en stor äkta handknuten matta och vårda den med kärlek. 🙂
image
Jag älskar gamla möbler och i vårt hem har vi nog bara köpt soffan, någon byrå, vår säng och köksstolarna helt nya, annars är allt blocketfynd, arvegods och loppis som ger mig en så hemtrevlig känsla och en känsla av att det är vårt hem. Men några enklare möbler från Ikea får oxå gärna flytta in.
En blandning är bäst 🙂
image

image

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats