Idas Mirakel

UNGEN GÅR!!!

Alltså tjena va stolt denna mamma är idag!
Visst det är jag givetvis varje dag men idag 14/5 är dagen då det släppte, dagen då Colin lärde sig gå!
Han har tagit flera steg innan och sedan kastat sig eller bara satt sig ner på en gång men idag släppte ”fegheten” och han gick!
Jag släppte honom i köket och han fortsatte bara gå så jag tänkte att man väl missat att jag släppt som vanligt men inte! Både andra, tredje och fjärde försöket fortsatte han gå och ni som har mig på instagram @idaholtz har redan sett hans första riktiga dag som gåkunnig!

Tänk att han satt still som en räka till han var 10 månader då han började hoppa på rumpan och sedan vid 12 månader lärde han sig halv krypa, eller krypa som en ap-unge som de säger 😉
Och nu 13,5 månad gammal har det äntligen släppte och han har gått massor idag!
I eftermiddags hämtade vi hem pappan från jobbet och åkte raka vägen till Colles farmor och farfar där även båda farbröderna och kusinen fick se honom spankulera ikring i hela huset som om han inte gjort något annat!
Haha jo visst trillade han lite grann och kröp mest men ändå.
Jädrar i havet va stolt man blir!

20140514-212914.jpg

20140514-212922.jpg
Du gör oss stolta varje dag!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Therese

    Han är ju bara för duktig!! Jag är helt övertygad om att det var föräldraträffen i måndags som nu fått våra ungar att börja gå. De spanar ju in varann:-) Olivia har tagit 10-15 steg idag och är stadig som aldrig förr. Ja helt plötsligt lossnar det för våra småttingar – så himla kul! Och visst, stolt är man alltid men man blir ju lite extra mallig:-)

stats