Idas Mirakel

Vabb och Ullabullared

IMG_6328

Det blir en vabb dag i morgon. Egentligen hade jag skola men Alex som varit borta från jobbet 2 dagar denna vecka behövdes och jag kände lite att det inte ger mig jätte mycket på föreläsningen som jag inte kan läsa mig till själv.
Så i morgon kör vi en till krya på honom dag, fast att han knappt är snorig.
IMG_6329

I lördags var jag i Ullared och handlade julklappar. Jösses va jag alltid får en chock när jag väl kommer till kassan fast en att man försökt spara. Haha aja det blev rätt mycket leksaker till Collin men jag tänkte att min mormor och liknande anhöriga kan få ge några till honom så det inte blir äckligt mycket leksaker. Så egentligen har jag handlat klart till Collin förutom en finare sänglampa och några träglassar som jag verkligen tror skulle bli uppskattat.

Har ni kommit igång med julklappsinköpen?

IMG_6331
Denna va säger man tavla? köpte jag och även betong lampan. Jag ångrar lite att jag inte köpte en likadan lampa fast i vit marmor med guld fot och en i grön marmor med guldig fot. De var så himla snygga allihop men denna gången vart jag mer sugen på betong. (Hoppas någon som känner mig och som ska köpa julklappar till mig ser detta och köper mig en i marmor 😉 ).
IMG_6333

IMG_6335

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats