Idas Mirakel

Vår Valborg!

När man kikar på instagram och Facebook så gör sig alla utan (och några med) barn i ordning för att åka på Björnholmens premiär för i år. Tror Scots skulle spela.
Björnholmens är en loge där olika dansband spelar varannan helg under sommar halvåret.
Nu var det ett tag sen jag var där och skakade rumpa 😉
De med barn, de har klätt upp sig, åker på middagar och grillar.
Själv sitter jag här med mitt plugg. Collin han sover och Alex skruvar kök.
Ikea har ändrat på sina stommar (så heter de va?) så det tog lite längre tid för Alex att komma igång men nu tror jag han har fått snurr på det hela.
Hoppas det händer massa ikväll 🙂
image
Några bilder från igår. Jag älskar Collins hår och han är helt underbart söt i sin lilla ”tops”. Nu var det ett tag sen jag klippte honom och jag börjar fundera på om jag ska spara hans hår. Det är ju så gulligt med långhåriga små killar 🙂
Va det verkar så har han fått min hårkvalitet, nja inte sjukdomen men att han har rakt hår som är mörkblond. Alex har ju svart hår, svart och nästan så lockigt att det blir afro.
Det är från sin far Collin föddes med en stor tjock ”mössa” och har sedan han var 5 månader behövt klippas. Hoppas mina barn slipper ärva min hårsjukdom.
image
Just nu är ”puffar” alltså råg kuddar med yoghurt det som gäller till frukost och kvällsmat. Det är så skönt att han äter något ”frivilligt” så man inte behöver tjata och lirka i honom när han vägrar vällingen.
image

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. AngelicasVärld

    JA det är verkligen sött med killar med lite längre hår…mina två vill dock ha kort och jag får springa med dem titt som tätt till frisören då dom har hår som växer som sjutton!!

    En härlig kväll önskar jag dig!

stats