Idas Mirakel

Vår vita villa

Tjoho!
Vi har haft en lugn och stilla helg i vanlig ordning, eller ja en full av bygge och bus men allt på hemmaplan.
Småbarnssim, middag hos svärföräldrarna, lång promenad och snöbus med en lugn kväll i soffan bestod vår lördag av.
Söndagen var inte allt för långt ifrån, vi bjöd på middag hos svärföräldrarna så de slapp laga mat till alla hungriga barn och barnbarn varje gång, efter middagen kom Collins mormor och morfar-Henke, Henke för att bygga och mormor för att va Collin-vakt så jag kunde börja plöja igenom 900 sidor psykologi på engelska!
Haha aja jag har börjat och kan säga att det inte ser så ljust ut 😉
Det får bli att rå plugga de närmsta veckorna för denna kursen vill jag inte ha efter mig.

Denna helgen panelade Alex med hjälp av svärfar och Henke klart huset.
Nu ska bara några knutar dit och i sommar ska det målas klart. De hann även börja med garaget så vi får hoppas de blir klart snart det också.

IMG_5521.JPG
Vårt vita palats!
Tänk att vi snart ska flytta dit, helt sjukt!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Midia

  Hej Ida! ååååh vad fint ni har fått till det,
  Har en liten fråga, såg att du hade köpt den dära fina kepsen till din gulliga son från stadium, Jag kunde inte hålla mig och beställde en lika dan för 179, my first cap NY, men nu vart jag nojig och tänkte ifall det kanske var fel strl? min son är 2 år, så nu till frågan, var det den du köpte till din son, och passade den,
  hahhaha är inte så erfaren i kepsbranchen hhahah
  Kram 🙂

  1. idasmirakel

   Midia: tack snälla!
   Ja denna är i storlek infant one size, alltså till bebisar. De är rätt stora tycker jag plus att Collin har rätt litet huvud så han får ha bebis kepan 😉
   Hade dock inte med honom dit när jag köpte den så har inte testat junior storlekarna 🙂

stats