Idas Mirakel

Vecka 33 (32+0) ❤

20130122-120326.jpg

20130122-120340.jpg

20130122-120405.jpg
God morgon!
Tisdag idag och då är det nya gravid vecka! Närmare bestämt 33 (32+0) och idag ska vi in till familjerätten och bekräfta Alex som pappa åt prinsen..
Man kan bekräfta faderskapet efter vecka 28+0 här i jönköping och även efter man fött barnet. Vi vill ha det klart och fixat om det skulle hända mig något så det finns en trygghet för prinsen.
Sen tror jag Alex tycker det är lite roligt att få de på papper att han ska bli pappa så han får känna sig delaktig då det mesta handlar om mig och bebis..
I morgon är det dax för barnmorskan igen och då får Alex hänga med som vanligt igen och det ska bli så spännande att se om prinsen lagt sig till rätta och fixerat sig, vilket jag tror då han alltid sparkar på samma ställe och har gjort de två/ tre veckor nu utan att ändra karaktär på sparkandet..
Hopp innan vi ska in dit så får jag väl kolla på sjukhuset eller kanske dammsuga eller något annat trevligt.. 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Natalie

  SV:Alla är vi olika, men tycker det är synd när folk väljer bort det utan att ha prövat, när det är en så naturlig och mysig stund.
  Jag tycker inte att man ska amma till varje pris går det inte så går det inte, inget mer med det. Ja barnet blir mättare ibörjan med ersättnig, innan mjölken har runnit till. Det kan ta några dagar och vara jävligt jobbigt, kommer själv ihåg hur ont det gjorde när brösten blödde och en bebis som ville häng där hela tiden. Men som tur är går det över 🙂
  Fy vilken BM, tur att hon bytte.

  Kram 🙂

  1. idasmirakel

   Haha ja verkligen, ne men precis ne ja kan inte heller förstå att man inte vill men tycker samtidigt synd om dom att de får kritik och folk anser dem som dåliga mammor..
   För mig är de en självklarhet när man skaffar barn om de då fungerar.. Och de är ju som du säger synd att de inte vill för den stunden när man ammar sitt barn måste ju va magiskt mysigt!
   Hmm ja så kan de va..
   Kramar! 🙂

stats