Idas Mirakel

Vetenskaplig grundkurs

Go kväll alla fina ni!
Nu är man nyduschad och Ernst är på tvn. Kan det finnas något bättre tv program än Ernst?
Collin han har legat nästan en timme och filosoferat i sin säng. Nu sen rätt många månader tillbaka går vi bara in och lägger ner honom och han är så trygg att han somnar själv.
Jag brukar säga det till honom varje kväll, först lägger jag på han ”mys-filten” säger att jag älskar honom och att han får ropa om mamma ska komma.
Så när jag duschade hade jag honom i walkie talkien eller babyvakten så jag hörde hur han babblade om ”Mmm skönt att sova”, när han babblade med sina kaniner i sången och så vidare. Mammas gulle!
ja jag måste säga att i morse när jag lämnade honom på föris så stod han kvar vid mig, höll mig i handen och ropade glatt till alla Collins mamma, Collins mamma!!! gav mig stora blöta pussar på munnen och sen vinkade han hejdå till mig nästan i ansiktet och gav sig in mot soffan där de andra satt och läste.
Alltså hur gullig få man va! Sluta aldrig va så stolt över din mamma lilla du. 🙂
image
Idag började vår sista kurs denna terminen, nämligen vetenskaplig grundkurs.
Kursen är uppdelad i två delar, en vetenskaplig metod alltså typ forskning, artikel granskning, och själva göra en forskning. Den andra delen är statistik, hur man läser den och sen är det en tenta i statistik.
Mmm ja än så länge verkar allt rätt flummigt men i morgon ska vi få hjälp med att komma igång med en egen forsknings idé.

imageimage
Alltså denna kille igår, på förmiddagen var det rätt kyligt när vi gick ut. Tur var väl att vi paltade på honom skalkläder för han skulle gå själv och han hoppade i alla vattenpölar som fanns!
Haha tur han har Gore-tex skor 🙂

imageimage
Igår eftermiddag åkte vi in och handlade hela familjen. Collin han åkte en sån där bil som sitter längst fram på kundvagnen, haha han körde typ rally och tutade och försökte putta på när vi stannade. 😉
Sen stannade vi till på ”bryggan” i stan för en fika med min mamma, Henke, Tea och Samuel.
Vi satt ut och fikade i solen mot väggen. Det blev så varmt att vi fick ta av oss jackorna.
Underbart!
image

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anne

    Va mysig han är din Collin! Det är nog att njuta nu så länge du är kvinnan nr 1 i hans liv 😉

stats