Idas Mirakel

Vinnaren av Play Tray tävlingen

Det blev visst lite sent idag då jag har legat och mått lite dåligt mest hela dagen men nu mör jag bättre och har med hjälp av sambon min utsett en vinnare i tävlingen om en Play Tray.
Eftersom det är många som vänner och bekanta som också är med och tävlar så körde vi även denna gång slump mässigt för en rättvis tävling där Alex sa nummer 26 (var tvungen att räkna bort min egen kommentar och har även raderat en av de kommentarer där samma person kommenterat flera gånger)
Så nu har vi en vinnare och det är:

20140219-232022.jpg
Julia jag har mejlat dig 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats