Idas Mirakel

Wantie till prinsen

Åh blir man kär eller vad?!
Så söt sängmobil, den hade jag verkligen klickat hem om inte jag redan haft en!
Älskar verkligen stickade leksaker och det kommer jag köpa till lillkorven om han inte får av någon familjemedlem eller vän.. 😉
Funderar på om det kanske finns vagnsmobiler som är stickade, hittar jag det så blir det omedelbart ett klick! Det är ju verkligen super sött! 🙂

20130312-222159.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. idasmirakel

   Ja se där den lät ju jättebra! Den vi har spelar en melodi som är samma som den jag hade på min när jag var liten så det tycker jag är rätt kul..
   Du kanske känner igen den, Sov så gott slumra in uti bädden så fin, som en blomma på en äng… Något sånt går den så vi är nog rätt nöjda..
   Men tack så hemskt mycket för tipset..
   Kram på dig! 🙂

 1. Sandra - 3 barn på 3 år ♥

  Jag måste bara få tipsa om en sängmobil (fast nu har du ju redan en, men iallafall 😉 ) Vi köpte en liknande som länken, och den har barnen fullkomligt älskat, alla tre. Barn blir väldigt lugn av symfonier, och denna spelar Mozart, beethoven, och bach. Den har även regnskogsljud, som bebisar också blir lugn av. och sen dunkar den lite hjärtljud. 🙂 Den är riktigt mysig faktiskt, till och med jag somnar av ljudet och då är den BRA! Helt klart värt varenda krona alltså. 😀 Den är lite roligare än ”vanliga” tysta kan jag tycka, den här lugnar barnet och har fina djur att titta på samtidigt, hihi. Ett litet tips sådär! Om du googlar(på bilder) så finns det olika, vi har den som har ett blått ”tak” som snurrar och visar djur i. (lite svårt att förklara, haha) Kan varmt rekommendera den:)

  1. idasmirakel

   Men ååååh va glad jag blir! Tack snälla söta rara du! Och vilken underbar sida, där kunde man ju beställa snuttefiltar och mjukisdjur med namn på. Den måste jag spara tills vi vet va han ska heta…
   Tack så hemskt mycket för tipset!
   Massa kramar! 🙂

 2. Cecilia

  Hej! Tänkte bara säga att jag hittade din blogg när jag sökte på hur man syr dregglisar och babynest, dina förklaringar är helt klart bäst! Tänkte damma av symaskinen (inte sytt sen i grundskolan) och ge det en chans för dina kreationer är ju så fantastiskt fina! Är i vecka 29 nu och borde hinna pyssla lite sista månaden när jag går hemma och väntar på vårt mirakel. Du har inte möjlighet att skicka mönster på dregglisen till mig? Tusen tack för inspiration! Jag kommer absolut att fortsätta följa din blogg! // Cissi

  1. idasmirakel

   Va roligt att du blir inspirerad,tack så mycket.. 🙂
   Du jag har faktiskt målat av en dregglis jag köp som fick agera mall. Sen la jag bara till en cm runt om till sömsmån så kan man ju ändra formen hur man vill m man vill ha lite spetsigare eller rundare.. Men va roligt grattis till din lilla i magen! Ja nu har jag pysslat lite mössor, byxor, dregglisar och nest till min prinskorv den sista tiden och tyckter det är jätteroligt! Avkopplande och det kommer framförallt bli roligt att se honom i det jag gjort själv sen.. 🙂

 3. Malin

  Supersöta!!

  Kan även tipsa om min kompis som virkar och skänker överskottet till spädbarnsfonden!

  https://www.facebook.com/Videung

  Där har hon lite ex på vad hon gjort. Man kan beställa lite allt möjligt och vilka färger man vill! Så går pengarna till en god sak till minne av sin son Vide! <3

stats